Alle categorieën

Over ons

Je bent hier : Home > Over ons

Zhuzhou Huarui precisie snijgereedschappen Co., Ltd

Zhuzhou Huarui Precision Cutting Tools Co., Ltd. (Voorraadcode: 688059) werd opgericht in maart 2007 met een maatschappelijk kapitaal van RMB 44.008 miljoen. 

Huarui voornamelijk actief in onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop van hardmetalen wisselplaten, geniet een uitstekende reputatie in China.

Huarui handhaaft de ontwikkelingsstrategie van "Onafhankelijk onderzoek en ontwikkeling, continue innovatie", gewijd aan de R&D van gecementeerde carbide-wisselplaten, waarbij voortdurend wordt gestreefd naar verbetering van de algehele prestaties en optimalisatie van fabricagetechnologie.

Zich baserend op de meerjarige technologische accumulatie en bekwame talenten, samen met de introductie, assimilatie van geavanceerde apparatuur, heeft Huarui zijn eigen onafhankelijke kerntechnologie gevormd op het gebied van 'substraatmateriaal', 'chipbrekerstructuur', 'precisievormen ' en 'Oppervlaktecoating'. Ontwikkelde de serie draaien, frezen en boren als de drie belangrijkste productlijnen.

Het kernproduct van Huarui bevindt zich op het toonaangevende binnenlandse niveau voor de snijprestaties van bewerkingsnauwkeurigheid, bewerkingsefficiëntie en levensduur. Toegang tot de binnenlandse high-end markt die lange tijd werd gedomineerd door bedrijven in Europa, de VS, Japan en Korea, vooral voor de freeswisselplaat die een concurrentievoordeel behaalde.

Huarui werd bekroond als 'National High-tech Enterprise', 'National Small Giant Enterprise', 'Hunan Province Recognized Enterprise Technology Center' en de onderneming '100 Major Scientific and Technological Innovation Project 2020 Implementation Plan' erkend door Hunan Development and Reform Commission . Het merk 'HARDSTONE' werd geselecteerd als het 'Klanttevredenheidsmerk' in de 4e gebruikersenquête voor snijgereedschappen, en de onafhankelijk ontwikkelde FM-serie freeswisselplaten won de 'Golden Edge Awards' en 'Ringier Technology Innovation Awards'.

ONZE FACTORY

bt
bt
bt

Apparatuur

bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt
bt